Η AQUACHEM ιδρύθηκε το 1998, προερχόμενη από Ο.Ε. του 1992, από 4 χημικούς μηχανικούς με πολύχρονη εμπειρία στην κατεργασία νερού και αποβλήτων, αλλά και στη Χημική Βιομηχανία.

Από το 2008, η εταιρεία λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή ως Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Οι αξιόπιστες λύσεις και η συνέπεια κάνουν την AQUACHEM να ξεχωρίζει στην αγορά και να κερδίζει, καθημερινά, την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Η εξειδίκευση της AQUACHEM στη χρήση του όζοντος για την κατεργασία νερού και αποβλήτων άρχισε το 1995. Από τότε, σε συνεργασία πάντα με την κατασκευάστρια εταιρεία OZONIA, η AQUACHEM ανέπτυξε πολλές εφαρμογές, όπως: η απολύμανση εξόδου βιολογικών καθαρισμών, η απολύμανση σε εμφιαλωτήρια νερού, η απόσμηση σε επιφανειακούς ταμιευτήρες νερού, η απομάκρυνση αρσενικού σε διυλιστήρια νερού, η κατεργασία νερού σε κολυμβητικές δεξαμενές, ο αποχρωματισμός αποβλήτων από βαφεία και οι πιλοτικές μονάδες σε ερευνητικά πανεπιστημιακά εργαστήρια.

Η ενασχόληση της εταιρείας με το οn-line monitoring ξεκίνησε νωρίς, από τα πρώτα κιόλας βήματά της, αντιπροσωπεύοντας αξιόπιστους κατασκευαστές του εξωτερικού. Από τότε μέχρι σήμερα, η AQUACHEM διαθέτει πλούσιο πελατολόγιο και πλήρη γκάμα οργάνων μέτρησης διαφόρων παραμέτρων ποιότητας νερού, αποβλήτων και αέρα, καθώς επίσης και στάθμης, πίεσης και παροχής.

Σταδιακά, τα προϊόντα εμπλουτίσθηκαν και έδωσαν τη δυνατότητα στην εταιρεία να καλύψει περισσότερες ανάγκες της αγοράς με δοσομετρικά συστήματα, αυτόματους δειγματολήπτες, φίλτρα νερού, συστήματα αερισμού/επίπλευσης και compact μονάδες κατεργασίας από PE.

Τα τελευταία χρόνια, οι μονάδες αντίστροφης όσμωσης νερού και τα συστήματα κατεργασίας του αέρα είναι τα νέα πεδία δραστηριοποίησης της AQUACHEM.

Έχουμε την Εμπειρία

OZONIA
OZONIA
OZONIA, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατεργασία νερού με όζον και UV
Διαβάστε περισσότερα
B&C Electronics
B&C Electronics
Νέος οπτικός δισύρματος μεταδότης θολότητας και αιωρούμενων στερεών 9/36Vdc, 4-20mA = 0-10000 FTU με ακροφύσιο αυτόματου καθαρισμού με αέρα από εξωτερική πηγή από τη B&C Electronics
Διαβάστε περισσότερα
Doseuro
Doseuro
Η σωστή επιλογή δοσολογίας
Διαβάστε περισσότερα
AQUACHEM
AQUACHEM
Μονάδες UF & Αντίστροφης Όσμωσης
Μονάδες UF & Αντίστροφης Όσμωσης για στραγγίδια ΧΥΤΑ
B&C Electronics
B&C Electronics
Νέος οπτικός δισύρματος μεταδότης διαλυμένου οξυγόνου 9/36Vdc, 4-20mA = 0-20ppm με ακροφύσιο αυτόματου καθαρισμού με αέρα από εξωτερική πηγή από τη B&C Electronics
Διαβάστε περισσότερα
Analytical Technology
Analytical Technology
Μέτρηση του αέρα που αναπνέουμε και του νερού που πίνουμε
Διαβάστε περισσότερα
EurAqua
EurAqua
Λύσεις επεξεργασίας νερού μικρής έως μεγάλης κλίμακας
Διαβάστε περισσότερα
Συστήματα κατεργασίας Αέρα